View Single Post
Staro 20.03.2010., 11:43   #2073
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Bila je dobra partija jucer na PCE. U pocetku se skupili Moree i ja, malo napucavali i onda je ekipa doletila. Ali moram priznat da nam timska koordinacija nije bila najjaca strana. Svi na svoju stranu, ja se naganjam u tenku, Neo-ST snajpa (jedno vrijeme sam ti bio medic, al mi dosadilo razgledavat okolis, a tebe niko nije ubijao), Moree je mislim jedini letao i postavlja bombe na A i B. Na kraju tenkom netko zatvorio ulaz da ne mogu "diffuse-at" bombu Pametno, nema sto.

Uglavnom, ja i dalje imam par problema:
1. Ne mogu dodavat servere u "favourites".
2. U history-u mi ne ostaju odigrani serveri.
3. Kako natjerati da mi oruzja, gadgets-i, specs... ostanu zapamceni prilikom prvog konektiranja na server? Uvjek mi je po default-u namjesteno prvo oruzje, bez nisana, bez perkova... i tako za svaku klasu.
4. Friends lista ocito ne sljaka kako treba jer sam vise puta zatrazio ekipu sa onog popisa, ali samo me je 10 odobrilo. Nakon toga ne mogu nikoga zatraziti niti me netko moze odobriti. Slicna stvar kao i sa Favourites serverima. Dodao Bug pod favourites (koji je btw bio u history-u) i sad vise ne mogu nikoga staviti???