View Single Post
Staro 20.03.2010., 09:48   #787
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Vrag mi ne da mira i ne mogu ovo prešutit...dakle priča ide ovako...
Ploča P35 DS3P rev.2.1...naravno garancija Vemil...već sam pisao tu na forumu o ovoj reklamaciji.
Plolča je prestala bootat i izbacivalo je grešku cmos checksum error.Čekao sam nekih 40-ak dana da mi ploča stigne s reklamacije.No međutim...osoblje Vemil servisa je flashalo ploču ali ne radi više lan.
Uglavnom evo točno mail koji sam ja slao i koji su oni meni poslali...

MOJ MAIL UPUĆEN OSOBLJU SERVISA...

Poštovanje osoblju servisa Unusmedia !
Kontaktom na vaš broj telefona upućen sam da mailom dostavim problem oko dotične reklamacije matične ploče.
Prrije otprilike 2 mjeseca poslana vam je EP35 DS3P na raklamaciju...opis problema je bio sljedeći...

"javlja grešku cmos checksum error,ploča ne boota"

Reklamacija je prihvaćena...IRS 93900-871-11200-2009 datum 09.11.2009...završni status završeno popravljeno.

"na ploču stavljen bios F3 i ploča se uredno pali i posta i diže windowse"

No problem je u tome što ne radi lan nakon što mi je ploča vraćena nazad iz Vemil servisa.
Pokušao sam telefonski kontaktirati osoblje servisa no nisam uspio stupiti u kontakt.
S pločom mi je vraćen samo dokument koji predočuje IRS,opis artikla,opis problema i završni staus...originalni račun mi nije vraćen premda sam ga poslao zajedno s pločom u Vemil servis.
Kao što sam već napomenuo odmah po prispjeću ploče pokušavao sam se javiti u servis upravo što ne radi lan...no vjerojatno zbog problema poslovanja Vemila nije postojala mogućnost kontakta.
Zamolio bih vas da mi javite što prije u vezi ove reklamacije za dotičnu ploču budući da sam vam poslao original račun koji predočuje moju garanciju te pravo na reklamaciju.

Još jednom lijep pozdrav osoblju servisa !

NJIHOV ODGOVOR...

Poštovani,
Kontaktirali ste servis Unusmedia d.o.o.
Po dokumentaciji iz servisa vemila imamo ove podatke:
Vaša matična ploča (MB Gigabyte EP35-DS3P, s775, iP35, DDR II, SATA II, RAID, FW, GLAN) zaprimljena je pod imenom xxx (adresa xxx). Ploča je bila zaprimljena na servis 21.10.2009. pod servisnom primkom URS 93900-870-10703-2009. Reklamacija je završena dana 09.11.2009 kada je izdan izlazni dokument IRS 93900-871-11200-2009 i tada je dostavljena na vašu adresu putem dostavne službe Overseas (broj dostavnica 191 001 91453150 ). Na izlaznom dokumentu stoji zabilješka: „kupac sam dirao po biosu s toga je ploča izvan jamstva jer samo ovlašteni servisi smiju raditi“, što znaći da su je kolege iz Vemila proglasile izvan jamstva.
Iz tog razloga nismo u mogučnosti zaprimiti MBO na naš servis.
Hvala
Lijep pozdrav,

E sad mene zanima smiju li oni meni ukinuti garanciju jer je flashan drugi bios?
Znam da flash biosa ne ukida garanciju,ali eto oni se pozivaju na to...htio sam se pomiriti s tim...zanima me mišljenje drugih što činiti...isplati li se dalje natezati s njima...
bixsy the king je offline   Reply With Quote