View Single Post
Staro 19.03.2010., 15:33   #2031
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Hm,evo probao igrati upravo ali...

1.Odlično izbalansirani timovi-15:5,svaka čast Dice,šta če igri autobalance,ovak je super kad si u onom timu od 15,rokate i baš ste cool...
To i mene zivcira, vec su izdali 2 patcha al jos to nisu popravili

Citiraj:
2.Na onim "oklopljenim" strojnicama mi je staklo crno,dakle to ne mogu koristiti,ni nakon patcha ni 100 verzija drivera to se ne popravlja,e da,i teren mi "blješti" dok čekam respawn,tako je od izlaska igre isto...
Jesi probo mozda starije drivere od grafe ili novije?

Citiraj:
3.Lik ide prema meni,ispucam ravno u njegov torzo 20-30 metaka iz one medic strojnice,88 i nešto se zove ali njega to ne hebe,fino trči prema meni i ubije me nožem,toliko o toj nahvaljenoj realnosti ove igre
Zavisi kolko ga je metka pogodilo

Citiraj:
4.Tenkove uopče ne možeš voziti ako nemaš unutra strojničara da te brani od C4 frikova jer dok ti okreneš kupolu več te lik 5 raznese a naravno da nitko neče na strojnicu,svi bi vozili tako da je i tenkovsko iskustvo dosta traumatično...
itd,itd,ne znam stvarno,igra postaje sve smješnija i smješnija svakog dana.
Tenkovi su dalekomeno oruzje za pruzanje podrske i nisu namijenjeni da budu u prvim redovima.

A i ak si na 2 ili 3 liniji sa njime to znaci da se je netko dobro skrivo da dodje do tebe, a to je greska tvojeg squada sta ga nisu prije ubili

Sve u svemu mi je zabavna igra, zivciram se jedino ak igram a nejde mi. Onda ju ugasim i uzmem pauzu od jedno 2-3h pa se vratim
zgmmax je offline   Reply With Quote