Citiraj:
Autor Veki-os
1.Odlično izbalansirani timovi-15:5,svaka čast Dice,šta če igri autobalance,ovak je super kad si u onom timu od 15,rokate i baš ste cool...
|
To stvarno da nema autobalance je bas smjesno
Citiraj:
Autor Veki-os
2.Na onim "oklopljenim" strojnicama mi je staklo crno,dakle to ne mogu koristiti,ni nakon patcha ni 100 verzija drivera to se ne popravlja,e da,i teren mi "blješti" dok čekam respawn,tako je od izlaska igre isto...
|
Mislim da je to samo slucaj na dx9, stavi si na dx10 neces nikakve performanse izgubit. Bar meni nema razlike u frejmovima
Citiraj:
Autor Veki-os
3.Lik ide prema meni,ispucam ravno u njegov torzo 20-30 metaka iz one medic strojnice,88 i nešto se zove ali njega to ne hebe,fino trči prema meni i ubije me nožem,toliko o toj nahvaljenoj realnosti ove igre
|
Stvar je sto meci nejdu uvijek tamo di je crosshair, nego poprilicno znaju zastranit. I meni se dogodi da sprasim ravno u njega tucet metaka i ne ubijem ga a mislim da to ima veze koliko si miran, statican, pri pucanju.
Citiraj:
Autor Veki-os
4.Tenkove uopče ne možeš voziti ako nemaš unutra strojničara da te brani od C4 frikova jer dok ti okreneš kupolu več te lik 5 raznese a naravno da nitko neče na strojnicu,svi bi vozili tako da je i tenkovsko iskustvo dosta traumatično...
|
Ja kad sam sam u tenku uvijek se drzim pristojne udaljenosti a mozes se sam prebacit na machine gunnera sa F1,F2, F3, F4 tipkama.
Ajde nemoj kakit, evo dok se zalaufa PcExpert server svima ce biti zanimljivije jer nadam se nece biti likova sa lobotomije. Drz se ajde

Btw idem ja na Pcexpert server sam setat poljima pa vi navratite na zez. Znaci u search servera upisat velikim slovima: PCE