Citiraj:
Autor PointDexter
Da ne govorim o tome da se defenderi sada mogu popeti skoro skroz do baze attackera. Stationary AT kod defenrdea u prvoj bazi je pomaknut tako da ga attackeri teže snajpaju sa one izbočine sa desne strane ceste.
Hm, jedna stijena  kod defendera je snižena tako da ne snajp nemože sakriti iza nje. Konkretno, ona se nalazi u prvoj bazi, iza one najviše zgrade.
Više nema penjanja na brda, osim attackera u prvoj bazi na samom početku. Neznam kako se dodje do tamo, ali me nekidan neki snajp zahebavao cijelu rundu. Izbočina na prijelazu iz druge u treću bazu sa desne strane je sužena, i snajp nemože na nju se popeti.
Ima jos nekih pojedinosti koje nisu toliko bitne za gameplay, ali ove promjene su dosta utjecale na recon klasu u negativnom smijeru.
Ako primjetim jos neke promjene ću ih već nadopisati. 
|
Po meni se ovo svidja
Jer jednom sam igro i ekipa njih jedno 4-5 sipa se popela na brdo i neko planta m-com onaj u rupi i jedan po jedan su zvali mortar i defenderi nisu nikaj mogli
http://www.youtube.com/watch?v=vPxsi...eature=related
a ovaj filmic mi je nevjerojatan
znam da konzole imaju neku pomoc u ciljanju al ipak da pogodis nekoga sa pol mape mi je smijesno
jedva cekam da otkljucam barem SPAS shotgun pa da isprobam
inace lik ima 4-5 filmova sa temom
Battlefield BC 2 Fun Tactics