Veki naj' se sekiravlet :P Pa ova igra ti bar nudi opcije, za razliku od nekih..
Ja sam neki dan izgubio mislim, 11 partija za redom, i da skoro sam razbio Della, ali u bc2 uvijek postoji anger management
Uvijek mosh' ostat' u prvoj bazi i vozat se sa onim malim UAV'om i prakticirat snosaj sa kranijalnim shupljinama svojih neprijatelja
Muce te zalutali metci ? Pre jarko soontze i prashina i losha komunalna sluzba ? Lose zdravstveno osiguranje i stanje na virtualnim cestama ? Vozi sigurno - Vozi Tenk !
( ja sam jucer nakon totalnog' de'mOraliziranja sjeo u T90 i pametnim strateskim polozajem, inzinjerskim pozivom i koristenjem istog' prometala na jednom uskom grlu zaustavio cijelu Armiju, unistivsi 5 Abramsa, i 30ak pedestriana, dok su nas ti isti tek' pola sata ranije premazivali 3. slojem vazelina koji se jos nije stigao ni osusiti

)
Sto se tice saniteta, vjerovatno sam najvise puta svrsishodno izginio trceci revajvat nekog' palog' prvoborca, a kad god. neki Hipokrat premine u gospodinu na moj ocigled' uvijek cu rado zamjenit svoj kit za njegov, ter mu podarit sansu da jos jednom pogine za domovinu, dok mu ja tjeshim ucviljenu udovicu sa njegovim LMG'om
Takodjer sam experimentirao i sa onim Recon analnim kuglicama koje stvarno imaju svoju funkciju, cak i u HC-u ! Dosuljao sam se do glavnog neprijateljskog spawna, uzicao par dogtagova pri ulasku, na drugom katu se pokusao sprijateljit, ali se nekom prozapadnjachkom dipl. ing. mehanike nije svidio moj crveno ofarbani nick, pa je postao nasilan

te mi i on na kraju predao svoj dogtag, i onda sam otisao na krov, u svako stepeniste ubacio po kuglicu i sa prigusenim snajpom bockao u goozu nadobudne jurisnike koji su nestrpljivo hrlili prema ratnim dogodovstinama. Naravno nije im dugo trebalo da zakljuce da imaju najgori moguci ratni iscjedak u obliku spijunskog sabotera na vlastitom krovu, pa su poslali salvu specijalaca naoruzanih do neizraslih im umnjaka da me nadju, i tada su se kuglice oglasile k'o tamagochiji

i uz malo sretje pri odabiru izlaza koji ce odabrat - prvi val sam docekao na svog' Colta, a kad je nestalo PATRONA

nije bilo vremena ni za reload, vec samo James Bondovski skok unepoznato ! Padobran je ucinio svoje i ja prezivio da ispricam pricu
i sad nek' netko kaze da je igra 'gadljiva'
"Trcim za njim 5 minuta, pisem velikim slovima AMMO, BULLETS, PATRONEEEEE! Ma kakvi..."

na ovo sam otkachio, napravi si bind; Throw me d Box with penislike symbols upon it!!!" mozda pomogne !?
p.s. Ljudi obrisite si Visitor Q'a sa friends liste, jer on je ghost of Xmas past.. nisam uspio vratit taj ID nazalost..