Citiraj:
Autor zgmmax
ma reko aj idem malo medica igrat, idem otkljucat M60 za njega kazu da je brutalan
poslje sam jos igro dok si ti otiso i ubiju me i neki lik medic pored mene prodje i ode on u kuruzu a ja mrtav lezim, il druga situacija, ubiju me ispred jedno troje igraca i da jedan uzme moj kit i ozivi me on dalje nastavi po svome.
Trebalo bi svaki put kada ulazis u igru ti pustit neki filmic o ponasanju u MP mozda bi se neki i naucili timskom radu i duhu
Problema sa friend listom je bilo i u beti i mislim da su rekli da je to sa prvim patchom popravljeno al izgleda da jos nije
|
Ne može svaki medic oživljavat, npr. ja sam tek danas drugi put igrao s medicom i nemam ništa opreme pa ne mogu pomagat ljudima, koliko sam skužio niti bacat pakete pomoći niti oživljavat.. Ali sad ću 2-3 dana igrat s njim pa valjda dođem do toga

ps. dobro si mi rekao za to s ammo, ja ostao bez municije kao sniper i nakon 2min razmišljanja skužim da nema pomoći pa prešao na pištolj i zaletio se u neprijatelje, naravno upucalo me za 2s.