View Single Post
Staro 18.03.2010., 17:25   #238
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor manilu Pregled postova
sorry lud sam više, pomješa mi boje, izbacuje plave kockice, ekran pocrni, pobjeli, posmeđi, kako kad, zablokira sistem, i moram ga restartat na gumb na kučištu, probao sam instalirati win7 na novo(86/64 bit) i uvjek isto, probao sam sve drivere koji su izašli za nju i opet isto, nemam pojma šta da radim više
Ako se ovo dešava,reklamiraj karticu ovog trena,da oni probaju. Ako izmišljaš,i ne dešava se,onda skini Driver Sweeper,i prvo ručno u kontrol panelu obriši uninstallom sva smeća i drivere koje si instaliravao za 5770, a zatim lijepo da potvrdiš sebi da je sve obrisano, Driver Sweeper pokreni, stavi kvačicu na ATi,i sve lijepo obriši.

Drugi korak,reboot te traži pa to i napravi,ali sa tvorničkim CD-om i verzijom drivera koja je na njemu,nešto je starija ali provjereno bi u 90% slučajeva morala raditi iz prve. Kad su windowsi povukli driver tj. našli karticu kako ti već koraci idu,preko tvorničkih možeš instalirati recimo i ovaj 10.3a release koji je tek izašao.

Bitno da je prvi driver koji OS povuče - onaj tvornički s CD-a. Mnogima je pomoglo,a ništa te ne košta da poslušaš. Ako kartica i nakon tih drivera radi probleme,onda reklamiraj,ali svakako kreni od mojeg prvog slova,a to je - A. I javi rezultat.
thedream je offline   Reply With Quote