Internet šteka na wirelessu
Pozdrav svima. Kao što naslov kaže internet mi je u banani. Neznam da li je softverski ili hardverski problem, ali da vidimo.
Ugl preselio se prije par mjeseci i zbog neke frke oko kabela po cijeloj kući koji bi navodno smetao gazdarici odlučih se po prvi put isprobat wireless i nabavih si D-linkov Airplus G DWL-G510 wireless PCI adapter (rev.c) (tako piše u device manageru  ). ISP je T-scum a router je Thompson speedtouch ST7801i WL...instalirao po prvi put drivere sa CDa koji sam dobio uz karticu i nekako nije radilo kako treba, svako tolko bi se disconnectalo...probao skinut najnovije drivere sa neta i opet je bilo isto i tako sam par puta mijenjao gore dole i nekako je internet počeo radit  ali uvijek mi se činilo da je nekako sporo. S vremena na vrijeme bi se opet počeo blesirat pa bi malo vrtio drivere dok nebi proradio. U zadnjih mjesec - dva radi relativno oke (ne diskonekta se) ali počeo je štekat tako da jednostavno stane...i ništa se ne dešava i onda počne radit ... i onda nakon nekog vremena opet počne, pa malo radi , pa stane (u konekcijama dole ne izlječe poruka da se diskonektalo/rekonektalo) i tako non stop i vrlo je spor i izluđuje me...
MOLIM VAS pomognite mi jer ću izludit 
-HDD 320.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200
-ATI RADEON 9800 PRO, 128MB, TRASCEND.
|