Citiraj:
Autor Burko
nadovezivanje na ovo. recimo dodem ja, kupim plocu, zamjenim ju, sve isto prode kao kod tebe. dodes ti, i kupujes istu plocu kakvu sam ja vratio. da li bi ju prihvatio, otvorenu kutiju, potrganu onu naljepnicu sto zatvara antistaticku vrecicu, bez onih naljepnica sto najcesce prekrivaju naponske konektore?
|
tu se ja u potpunosti sazem sa burkom samo stvar je u tome da u ADM-u ljepe one svoje naljepnice sa datumima na sve proizvode, prosli tjedan sam kupio tamo HD5770 i na kutiji ima ona okrugla naljepnica koja ide na mjesto gdje se kutija otvara, nije bila odeljpljena pa zaljepljena nego prerezana, kad sam kupovao maticnu isto se vidlo da je otvarana zbog te naljepnice sa datumom, mene osobno to zivcira ali takva je njihova politika, kupio sam kod njih hrpu hardware-a i sve radi bez greske ... na kraju nemozes znati dali je proizvod otvaran zbog stavljanja te naljepnice sa datumom ili je isprobavan, njihova dobra volja ako ti ne uvaljaju nesto sto isprobano pa vraceno ... oped mislim da njima nije cilj zeznuti kupce i doci na los glas a i garancija tece od datuma kad se nesto kupi tako da