mezelim zapocinjat svadju- heheh vec sam dobio od moderatora u jednom danu 2 prekrsaja

imam 23 godine a metal slusam od 4 razreda osnovne, kada mi je tetka dala origigi audio kazetu sa priestovim albumom turbo. nakon toga sam nabasao na maidene i ostalo je stereotip svakog mladog metalcica..
bio sam na hrpu koncerata i po lijepoj nasoj i vani...
samo sam htio uputit na to da mi se danasnji bendovi bas nesvidjaju, meni su drazi old school bendovi a ove nove vise ne pratim bas toliko jer ih je uzasno puno i svaki dan se radjaju novi....to je ok ali meni taj tempo jednostavno nepase...
netko je spomenuo In flamese.... e samo da kazem da mi je njihov album the jesters race kult a pjesma s tog albuma tj. instrumental the jesters dance mi je poslije deathovog voice of the soul najdrazi instrumental....tako da mi je jedino krivo i to sam bas zelio uputit napismeno melodic death metal...makar ima stvarno elemenata jednog i drugog ali neznam zasto ali to melodic me uvijek malo ubadalo u oci, makar osobno volim neke melodic bendove ali melodic bez doticnog deatha...
znaci samo mi se to melodic i death kosi jedno s drugim a npr melodic black mi uopce ne smeta iako ga neslusam...