View Single Post
Staro 18.03.2010., 11:10   #431
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007

zapravo Vintorez (Vintar u igri) možeš prilično rano dobiti u igri, u jednom od stasheva je u Zatonu, a Tide (nabrijanu verziju Vintoreza) možeš naručit tamo di si i Lynx pokupio

ja furam Tide i štuc Kalaš, oba medium nabrijana u Zatonu, i čist zadovoljan sa svim. tražim Grozu, ali bi količina 9x39 municije mogla biti problem. Owl je zasad drži u Zatonu koliko toliko, ali mi se ne da trčat svako malo i plaćat soma Pilotu svaki put.

pa kad pobiješ zveri oko yanova, dakle, bloodsuckere, burere i chimeru, onda ti svakodnevno trpaju municiju tamo. spavaj češće i neka ovi trpaju tamo. i kad natrpaju, odnesi si di misliš najduže bit

-->
Citiraj:
Autor Jerry Drake Pregled postova
heh, nadam se onda da ću ga brzo dobiti

Inače, u igri sam (izuzev početka s pištoljem i kalašom) uglavnom koristio tri oružja - sačmaricu (chaser 13 je zakon za gamad), TRS301 i Lynks kojeg sam dobio vrlo rano u igri ali sam ga sad prodao pred odlazak u Pripyat jer je malo metaka bilo za nabavit za njega a i TRS301 je čist ok kad staviš snajper na njega

Tak da po meni gomilanje nekog oružja se u većem dijelu igre ne isplati. Vidjet ćemo što će još zanimljivog doći u Pripyatu
pa gomilanje oružja jasno da se ne isplati. ali recimo, nije loše imate 2-3 GR-37 i 2-3 Vintara. također i 2-3 sačme sa bubnjem. i još recimo 2-3 SVD-2 i to je to.

Citiraj:
Autor Clifton Pregled postova

zapravo Vintorez (Vintar u igri) možeš prilično rano dobiti u igri, u jednom od stasheva je u Zatonu, a Tide (nabrijanu verziju Vintoreza) možeš naručit tamo di si i Lynx pokupio

ja furam Tide i štuc Kalaš, oba medium nabrijana u Zatonu, i čist zadovoljan sa svim. tražim Grozu, ali bi količina 9x39 municije mogla biti problem. Owl je zasad drži u Zatonu koliko toliko, ali mi se ne da trčat svako malo i plaćat soma Pilotu svaki put.

pa kad pobiješ zveri oko yanova, dakle, bloodsuckere, burere i chimeru, onda ti svakodnevno trpaju municiju tamo. spavaj češće i neka ovi trpaju tamo. i kad natrpaju, odnesi si di misliš najduže bit

Brko je offline   Reply With Quote