Citiraj:
Autor Roberto
Eto, stigo u Pripyat.
Igra je predobra, nisam primjetio ni jedan bug za sad, nema štekanja, sve ide kao podmazano.
Idem završit službeni dio što prije a onda u free mode 
|
to ti ne savjetujem. savjetujem ti da sve riješiš što se riješiti dade u Zatonu i Yanovu. onda odeš u pripyat, pa se vrneš natrag još nekaj obavit u Zaton i Yanov (dakle, alati, dokumenti, artefakti i slično).
i onda se vratiš u pripyat i završiš igru i odeš forever. onda kad vidiš kraj, vidjet ćeš što si i kako napravio. vidio sam apsolutno sve završetke. a onda možeš opet loadati i ostati u free modu. ali onda nemaš više što za obaviti. eventualno da tražiš artefakte i stashove, ali to mi je postalo tlaka. ostao sam u zoni oko cca. godinu dana već

i kaj je glupo, 12. mjesec, zora sviče u 5:00 a sumrak je u 21:30

i naravno, nema snijega
Citiraj:
Autor Clifton
ja sam isto još uvijek prilično oduševljen istom. malo mi stenje konfa pod "teretom", ali je sve okej. od bugovlja isto nisam primjetio ništa specijalno, jedino me nervira kad noću napadam žgadiju (obično banditiće), ukopčam nightvision, uposlim Tide a điberi nepogrešivo, ko u pol bijela dana s dvjesto metara deru po meni ko veliki (o bombama koje mi padnu drito pod noge po mrklom mraku da ni ne pričam). bit će da je do master levela, ali svejedno evo im minus ko kuća.
|
ipak, ekipa u zoni su profići, pogotovo banditi, tako da se nemoj čudit što ti kašikaru zavale pod noge