View Single Post
Staro 18.03.2010., 08:41   #1715
thedream
Banned
Moj komp
 
thedream's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Zagreb ( Šibenik )
Postovi: 5,458
Rekao bih ustvari da je to ljepota metala,da svatko može naći kategoriju za sebe,čak se usudim reći - više nego u ijednoj drugoj vrsti glazbe. Ništa "ne mora biti", makar nam se tako na prvu loptu činilo.. Osobno ne preferiram takve bendove koji previše miksaju,ali to nikako ne znači da su čru ili manje čru od prvaka death scene primjerice.

To što ja slušam u vrh glave 6 bendova 15g je moj odabir,mogu poslušati sve ali čru sam od početka Panteri,Slayeru,Machine headu,Megadethu,Metallici i Maidenima, pa to opet povlači iz sebe Down,Damageplan i slično od Pantere,Slayer me odvukao malo više na crnjak stranu,pa poslušam i Napalm Death, C.Corpse, Cradle i slično..ne treba ništa "biti"..to je ljepota metala..the thing that should not be.

Jbg nađe su tu i Cadaver,Sepultura sa Morbid Visions & Bestial Devastations albumom itd,Possessed,i Gorgoroth,i Decapitated,Entombed,At the Gates,Deicide i tona poznatijih i nepoznatijih bendova,svakako ne treba biti ograničen u promišljanju kad je riječ o glazbi,a pogotovo metalu(death ili bilo kojem drugom).
thedream je offline   Reply With Quote