Citiraj:
Autor CosmModius
wow ovo je stvarno pre dobro, koliko ti je trebalo vremena za planiranje izvodjenje radova itd?
ovoje tipicni primjer anti seljo beljo moddinga
|
Sve je počelo sa neonkama... prvo sam stavio njih, onda sam skužio da nema baš smisla ako nemam prozor, nakon toga sam shvatio da bih i kabele trebao posložiti jer sada imam prozor

.... Onako bila je lančana reakcija.
Jedino što sam detaljno planirao je vodeno hlađenje, jer sam htio da bude što praktičnije, što lakše napuniti i isprazniti sustav. Zato sam stavio dva ventila za ispuštanje vode... jedan za donji dio, drugi za gornji.
A kada sam složio vodeno samo sam ostalo prilagodio, prvenstveno je kutija trebala biti funkcionalna.
Dok sam našao tko može plastificirati kutiju, pa crtanje stranica i plexia u Autocadu za rezač ... a nisam se baš znao koristiti istim, je iziskovalo dosta vremena.
Normalno uz sve to tu je i posao i gomila drugih obveza tako da mi se sada tri godine i ne čini tako puno

U svakom slučaju rekao sam koliko, traje traje ali želim to napraviti kak se spada. Da krenem sada ispočetka sigurno bi mi puno manje vremena trebalo ...
Samo je bitno strpljenje, ništa na brzaka i kada nejde nikako forsirati, pustiš da se kutija odmori do sljedećeg vikenda

i nastaviš gdje si stao