View Single Post
Staro 17.03.2010., 23:55   #8
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Moja tema na PCPlayu, možda pomogne - http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=18&t=31709

Uz ovo dolje sam u međuvremenu stavio još DivX, YouTube i Blacklist aplikacije te aplikaciju pomoću koje možete upravljati čitavim kompom putem WiFi-a. Program se zove Bluetooth RC i to je apsolutni MUST HAVE. Fino si legnem u krevet i šaltam WinAMP preko WiFi-a.

Citiraj:
Autor Bartuc
Evo moje liste za Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1:

1. JBak Taskman - Link

- besplatan TaskManager, fenomenalan program za upravljanje aplikacijama koje se vrte u pozadini.

2. Y Browser - Link

- besplatan FileExplorer, također fenomenalan program za baratanje fajlovima na mobu i memorijskim karticama.

3. Opera Mini - Link

- besplatan InternetBrowser, jako dobra aplikacija, brza i lagana za koristiti. Puno bolja od klasičnih Symbian browsera.

4. Best Birthday - Link

- program koji se sinkronizira sa vašim imenikom i izlista sve ljude kojima ste unijeli datume rođenja. Program je fenomenalan, prikaže ime kontakta, datum rođenja, koliko godina ima, u kojem je znaku rođen... Također nudi opcije da osobi odmah iz programa pošaljete čestitku u obliku SMS-a kojega možete prethodno generirati ili da osobu nazovete.

5. Flip Silent - Link

- za mobitele sa akcelerometrom. Kada vas netko zove, samo okrene display prema stolu i mob ili prelazi u bešumni profil ili prekida poziv, ovisno kako ga namjestite.

6. Screen Shot - Link

- program za pucanje SS-ova sa vašeg ekrana na mobitelu. Korisna stvarčica.

7. Calcium - Link

- odličan kalkulator, lagan za korištenje.

8. Best Torch - Link

- program koji pretvara vaš mobitel u baklju. Kada nestane struje, može poslužiti kao izvor svijetla.

9. Nokia Maps - Link

- program za GPS navigaciju, još ga ne znam kak spada koristiti ali ne djeluje loše, a i besplatan je.

10. G-Mail - Link

- fenomenalna i besplatna Googleova aplikacija, drito imate G-Mail na mobu kao i na kompu, sa svim funkcijama.

11. Remote Proffesional - Link

- program instalirate na komp i na mob te možete preko kompa upravljati mobitelom ili na kompu gledati što na mobu radite. Dobro za prezentacije ili za korištenje mobitela putem PC periferije.

12. N-Gage v1.20.1459 - Link

- nova verzija N-Gagea, za igranje N-Gage naslova.

13. VBagX v1.25 - Link

- emulator za GameBoyAdvance (GBA) igre, također fenomenalna aplikacija.
Bartuc je offline   Reply With Quote