View Single Post
Staro 17.03.2010., 21:21   #262
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ajoj ovaj topic je u meni pobudio zescu nostalgiju....lol
citam klincima nepada napamet da rade ista preko floppy-a a u moje doba je to bio najveci gust flashat bios preko dobre stare srotalice...
nego bas sam se zezao neki dan sa starim kantama od procova, na staroj ploci epox 3vsa2 sam stavio tualtina 1.1 i ko od sale ga clocknuo na 1.2 hehehehehhehehe
stavio sam dobar stari kultni klasik thermaltake volcano 6cu+
wow sjetio sam se odmah kako bi mi prije to bio pothvat i kako bi bio faca u razredu bas zato sto sam imao tog doticnog tualatina... zato ga nikad nisam ni prodo....
ugl slozio sam si bas tu konfu, sa 512 rama i hercules 3d prophet kyro 2 grafuljom i zaigrao dobar stari UT99... uf kako to radi....
imam jos athlona 1000, durona 800 i durona 600 pa cu se i s tim malo zezati...samo moram nabavit socket A plocu jer su sve moje nazalost odsluzile svoje....

bogme se lijepo vratit u stara vremena kad procovi nisu izlazili iz dana u dan, sata u sat......
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
CosmModius je offline   Reply With Quote