View Single Post
Staro 17.03.2010., 21:14   #1781
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Zaramoth Pregled postova
O chem ti prichash?!?!?
Vishe ljudi u ovomu threadu je objasnilo da je 4890 generalno jacha grafa i ti sada spominjesh da se nju kupuje za "starije" igre?? Gdje ti je tu logika, molim te lijepo, ako se uzme u obzir (shto je i Coconut rekao) da che se sve danashnje i skorashnje igre mochi igrati na obje grafe a vechini ljudi podrshka za DX 11 ne znachi a ma bash nishta.
I koliko to HD 5770 rastura u Metro 2033?? Daje 2-3 FPS-a vishe nego 4890?? I to je tebi "rasturanje"??
A koliko bi score te grafe dale u...ne znam: BF: Bad company 2, Bioshocku 2 itd itd??
Dobro nije rasturanje al mi govori da 5770 može još iznenaditi a da je 4890 rekla svoje i da če vjerojatno uskoro u silaznu putanji u svakom pogledu.20% više u starijim igrama meni nije razlog da je kupim pored modernije novije grafe koja je u svemu u prednosti osim tih 20% ,kaj nije puno i kaj se vrlo lako može smanjit s budučim driverima . sumnjam da če ATI i Nvidia vodit puno brige o userima sa starijim grafama .naročito kad nvida, gladna zarade, uđe u dx11.
MAGARAC je offline   Reply With Quote