View Single Post
Staro 17.03.2010., 00:25   #2914
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Protis Pregled postova
moguce, neki gospodin je bio da vrati memoriju koju je KRIVO NARUCIO pa je skuzio da mu ne odgovara za laptop

stavite se u nas polozaj, sta cemo mi sa tom memorijom koju smo narucili za njega, vjerovatno ju nece nikada nitko vise traziti, neke stvari mijenjamo ali samo ukoliko postoji mogucnost da se proda, recimo da je bila ddr2 ili dd3 memorija koja se svaki dan prodaje na desetke komada, nemamo mi marzu 25% kao hg spot i neke trgovine pa su prodali 20 takvih memorija i sad im ta jedna nije bitna, mi ih moramo prodati 200
sad mi ispadamo lopovi i supci a to sta je on narucio krivu memoriju nije bitno... svaka medalja ima dvije strane i bas me zanima da li bi ju vi zamjenili da imate trgovinu i da novci za tu memoriju idu iz vaseg dzepa

u vecini slucajeva ne odobravamo povrat krivo narucene robe osim ukoliko se radi o kupnji na daljinu tada se uz pisani zahtjev moze vratiti u roku 7 dana od preuzimanja paketa i vrijede sva prava iz ZOZP, kod povrata ispravne robe ukoliko se dogovorimo da se moze vratiti zaracunavamo proviziju za troskove manipulacije a to se odnosi na vrijeme servisera da pregleda da li je artikl ispravan i da je sve ok i da umanjimo cijenu za ta taj iznos jer ne mozemo nekome prodati graficku koja je vec otvorena za iste novce jer ju nitko ne zeli kupiti
Pff, ne bih ja dao da moju tvrtku na ovakvom forumu zastupa netko tko ni pravopis ne zna. Znak "točka" se nalazi odmah pored zareza
A ni rječnik ne bi škodio...

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote