neznam poceli su mi vise ici na nerve ti 5.1 6.1 7.1 zvucnici koji su koma, ono 300-400 kn, to je koda vozis mercedes iz 1971, al kazes jebiga mercesdes je...
nebi sad iso govorit sta valja i sta ne, ali npr. ja svoj 5.1 obavljam preko Cambridge Soundworksa DTS 2200, stari su 5g ali kucista su posteno magnestki oklopljena, pojacalo koje dolazi sa njima je upogonilo 2 boom boxa od 150 W pa onda si misli kako radi... Zvuk je bolesno dobar i sve ali sta ce mi? E pa ja sam bolesnik i osjetljiv sam na zvuk

Sad moram kupit jedne 2.1 zvucnike i razmisljam o creative labs 2.1 T3000 kostaju nekih 350 kn, kupio bi mozda i nesto bolje ali trenutno sam kratak sa parama pa ce ovo posluzit, subwoofer od tog cuda je MRAK frend ima iako nema pravilan prostor za slusanja na prvi pogled je mrak! Sub koda ima 40W RMSa.... Da ne kazem da mnogi kupe 5.1 za 350 kn i to onaj sa ogoromnom naljepnicom 3000 W P.O.M.P.O..... Moja preporuka ako ti netreba 5.1 zvuk nemoj kupovat 5.1 vec kupi posteni 2.1... Jer za iste pare dobise bolji zvuk... 5.1 je ako bas ono gledas DVDe i igras igre koje znaju to iskorisit... Zapitaj se dal ti treba 5.1 stvarno ili samo zato kaj svi sad imaju 5.1...