Citiraj:
Autor Pupo
Konačno sam obradio svoje ukućane /financijere da je red da se zamjeni prastari 55cm samsung i sve je bilo ok dok se nisu sjetili otić u shop se malo raspitat i sve super al lik ih je nahajco na neki Grunding LCD, i forsiraju sad LCD jer je kao plazma lošija, da je ta tehnologija na zalazu... Dok bi ja htio uzeti TX-P42X10 il TX-P42X20E, ovisno što bude raspoloživo. Što sad napraviti i koliko ima istine u tome da je plazma out a LCD in?
I može li mi netko izmjerit koliko je TX-P42X10 ili TX-P42X20E široka od ruba do ruba jer sam malo ograničen veličinom koja može stati na policu!
|
nemoj gundiga. imam ja jednog i nije bas bog zna što. na istu foru su ga uvalili starom, kao plasma ne valja, tehnologija koja se ne razvija, nitko vise ne proizvodi to, bla bla.a kad onda pitaš tog prodavača zasto lcd valja odgovor je zato jer je BOLJI, a po čem to valjda samo dragi Bog zna.evo recenzije
x20 i
x10. ak nije velika razlika u cijeni ja bi uzeo x20 iako mi nije jasno zasto nema AR filter... lcd-e ispod samsunga b650 ne bih gledao ako hoćeš sliku u rangu plasme....