View Single Post
Staro 16.03.2010., 21:37   #1762
CosmModius
Premium
Moj komp

CosmModius's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Thommy Pregled postova
uzeo sam vapor-x, za sad kolko ju imam ovih par sati ja sam skroz zadovoljan, odigrao malo battlefield i dirt2 poukljucivao sve opcije na high AA 4x i radi sve bez greske dirt2 prosjecno 45 fpsa, battlefield prosjek 35, sad da iskljucim AA dobio bi jos na FPSima ali i ovako to sve ide jako glatko, mislim da mi za singlepayer vise ni netreba

skinuo zadnje catalyste sa neta i to sve radi bez greske

hladnjak odlican, necujan da ga nisam manualno potjerao na 100% nebi ni cuo kak radi
sve u svemu sam zadovoljan i mislim da ce me ova kartica sluziti bar 2 godine kao sto me sluzila i HD3870 s obzirom da ja nisam vise neki zahtjevni gamer odiram 2 do 3 naslova godisnje

ak mi vrag nebu dal mira mozda kroz pol godine kad cjena rabljenih padne na kakvih 500kn piknem jos jednu pa crossfire
to ti nije losa ideja, probao sam crossfire sa HD3870 i savrseno je radio..
sa vaporom ce biti bolje, samo sto ces se nacekat a pitanje ako ce ih bit na trzistu jer su ljudi danas poludili za tom karticom
I najškodljiviji čovjek možda je još uvijek najkorisniji od svih u pogledu održanja vrste; jer svojim djelovanjem on uzdržava u sebi ili u drugima nagone bez kojih bi ljudstvo već odavno bilo malaksalo i istrunulo.
CosmModius je offline   Reply With Quote