Tema: Novi komp
View Single Post
Staro 24.11.2004., 22:24   #6
No123
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by Renesis
Pa ako ne misliš clockat onda ti je ok i neki jeftiniji ram ( to je 2x 512)
Ne mislim clockat, koji drugi RAM mi preporucujete?

Citiraj:
Originally posted by Phiv3
Meni se ne svidja sonata...ali to je opet stvar ukusa.
Ne znam meni se bas nekako svidja

Citiraj:
Originally posted by Phiv3
ISDN adapter uzmi ASUS ako se namjeravas igrat preko neta....provjereno ima najbolji ping u online fps-ovima.
Btw ja prodajem svog (uzeo dsl) za 100kn, pa ako te zanima posalji pm.
Hvala ne treba mi jer Sweexa vec imam i kompu pa cu ga izvaditi prije nego sto prodam komp jer onaj koji ce ga kupiti nema ISDN

Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Jedan Raptor jer od RAIDa ne dobivaš NIŠTA osim bržeg sekvencijalnog prijenosa što definitivno nije usko grlo diskova, drugog raptora zamjeni sa 2x160Gb Hitachi ili Barracuda, pošto je raptor u igri ja bi stavio hitachije pošto tišina barracude neće biti potrebna (bit će uvijek nadglasani) ...
A da ja onda jednostavno uzmem jednog Seagate 200GB za pocetak

I znaci bolje da uzmem DVD Pioneer 108 (koja je razlika izmedju 108 i A08) nego LG :confused:

Citiraj:
Originally posted by Eddie
Ima se para...
Pa bas i nema (zato i pitam jer ne bi bas htio kupiti nesto bez veze), jedan prijatelj je rekao da ce kupiti moj komp ali kad mu dodje neka lova koju treba dobit jer mu je sud pozitivno rijesen pa cu onda jos ostatak love koja bude trebala posuditi od njega i kupiti novu kantu

Onako usput: Koliko mogu dobiti love za moj komp iz potpisa bez monitora, tipkovnice, misa i ISDN-a (onako otprilike) :confused:
No123 je offline   Reply With Quote