Dakle, ne želim koristiti Gigabyteov softver, a ni Windows MCE (zaje... s xmltv EPG-om - znam da je moguće itd. ali to je druga tema). Želim ga koristiti općenito - koliko je to moguće.
E, sad, uspio sam ga preporgramirati donekle. U stvari ne može se to nazvati preporgramiranjem, ako sam zamjenio neke entry-je u "hotkey" file-u gdje su mapirane tipke daljinskog na keyboard shortcuts (pa možete staviti da recimo tipka "EPG" u stvari upisuje slovo "C"). Sve je to ok, samo što ne funkcioniraju mapiranja na "TAB" i "ESC" (logično je recimo da tipka "Back" ima funkciju "Esc", ali nema). S tipkama je sve ok, jer ako ih mapiram na nešto drugo, onda rade. S druge strane, s recimo Hauppauge daljinskim radi sve kako treba - s nekim dodatnim softverom koji ne podržava ovaj daljinski).
Svejedno, ovdje sve djeluje jednostavno da jednostavnije ne može biti, ali mi nije jasno zašto ne rade navedene komande.

Možda treba upisati nešto drugo, što nije klasični keyboard shortcut, a da se dobije ta funkcionalnost!?
Npr. POWER na daljinskom je mapirano na Sleep - što nije nikakva tipka.

Ima li netko iskustava s ovakvim stvarima?