Rebbit
Ma de, išo bi ja i dalje od ovoga ali sam softwareski ograničen
CCC mi dopušta maksimalno ovoliko koliko vidiš, a Rivatunera imam ali ga ne mogu koristit jer ne podržava zasad Juniper tak da čekam update
Na nešta drugo nema šanse da prelazim jer sam se naviko na Rivatunera i imam njegov monitoring fino postavljen kao OSD i sve sam si fino naštimo custom kako meni odgovara
Ali eto, appearently zasad sam ograničen na CCC
Trebaju izdati onaj rivatuner.config file gdje će napokon doći i Juniper na listu
I ovo core 1110mhz - jel to sa stock hlađenjem i jel to može baš svako radit ko ima 5770 (i kakve su temperature?)?
Ili si se koristio nekim kerefekama za koje ja i normalni smrtnici nikad nismo čuli?
Pitam jer kad se sofverski naoružim planiram ići dalje od ovih clockova gore navedenih... Tak da, de upozori me prije nego spalim grafu šta smijem a šta ne ^^
EDIT
Ček ili kolko kontam da to uopće nije tvoj clock ili nečiji tuđi pa sam sve krivo shvatio?
De prosvjetlite me
EDIT2
I de imam jedno pitanje koje me strašno muči
Kad bi htio čopit još jednu 5770 za Crossfire, jel bi ona morala strogo biti od XFX-a ko ova sad koju imam ili bi mogo upariti recimo Sapphirku 5770 i XFX 5770 u Crossfire?