Citiraj:
Autor gmax
Igras na HC ili normal serverima? Ja sam uglavnom na HC serverima i nisam primjetio na njima da je ekipa sa vecim rankovima u nekoj posebnoj prednosti, osim kaj imaju vise otkjlucanih oruzja i gadgets-a.
|
To hc je skracenica od hardcore? pretpostavljam, ali tko pita ne skita.
Možeš mi predložit neke od tih servera da ih stavim u favoritse, jos sam noob i ne kužim dosta toga. pretpostavljam da bi ih našao ako ukucam "hc" ili "hardcore" u tražilicu servera, ali "tko pita ne.."

E i kako cu znat da li je aktivirana friendly fire ili ne, vidim da piše samo 0 ili 1.
ps. @ Viper: i ja bi radije kutiju u celofanu, djeluje mi sigurnije makar nije njima problem stavit kutiju u celofan, ako vec nesto zeli mutit. ali kako mi se zurilo i nisam htio cekat kutiju par tjedana, a na game.uk je vec duze out of stock uzeo key s ebaya i sve radi ok, lik poslao za 5min od uplate. Jedino kako sam mu zaboravio poslat feedback (išao prvo isprobat igru) on poslao jos jedan, sad imam dva keya.

Nadam se da nije nešto zabrljao, iako meni sve radi ok, a koliko kužim ako sam ja skinuo igru i aktivirao je s tim keyem (i bonus keyem za limited) više ne može zabrljat, ako taj key i dođe u tuđe ruke već je iskorišten (povezan s mojim accountom). Ako je tako nema šanse da te zezne, stvar je 100% pouzdana, a skinutu igru uvijek možeš zapržit na dvd.