View Single Post
Staro 15.03.2010., 00:27   #45
Overhaul
Premium
Moj komp

Overhaul's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Proc je jako kratko bio kod nas i nije bilo vremena za isprobati sve sto smo htjeli.
Damn! A baš sam htio pitat, kad će se pojavit na tržnici, da ga upiknem i vadim mu mast sa ugodnim rendanjem :P
No zasad, okiseliti ću susjedovo grožđe pa reći, "za taj novac uredno složim dvije bazične i7 rend farmerke, ili utrpam dva bazična xeona na dual proc ploču, pa ću imat renderslave od 16 threadova umjesto pišljivih 12 :P "

Edit: a ovo offtopicanje, "još se nije rodila igrica koja zna koristit 6 jezgri, nema programa još godinama kojem to treba"... a ljudi, meni je fenomen da netko uopće razmišlja dat soma eura za isto igricanje koje može dobit i sa nekakvim sto eura amd-om... čemu uopće slinit za hardverom kojem se nezna istinska namjena? Uzto, ovaj bi momak trebao raditi na 12 threadova, to je dakle još više zbunj za nekakvu prosječnu pucaljku... pa lijepo su ljudi i tu u testu u najnovijim gamerskim naslovima pokazali da je razlika između 4 i više jezgri zanemariva. Kao i u winraru, photoshopu i ostalom što vole mladi... Dakle, ovo nije sad bio test ferrarija, pa da si mislite kako bi i vi mogli ić 300 na sat do birtije da vam ga netko pokloni. Ovo je prije (za vas, koji neznate koji i kakvi programi muče svaku jezgru na raspolaganju) - test kamiona. A dali je kamion baš u mokrim snovima dječarca za izlazak na špicu/korzo, neznam

Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 15.03.2010. u 01:23.
Overhaul je offline   Reply With Quote