Citiraj:
Autor mujica¸
A gle, onak neko moje razmisljanje, ne isplati se samo zbog toga produljivat ugovor, niej 4Mbita nekaj uber super posebno, a oni ce morat dic brzinu ako nista drugo zbog konkurencije.
pricekas mjesec-dva, a ovak valjda isprobavaju koliko korisnika mogu navuc na ugovor. ne pratim bas kak drugi stoje sa brzinama i povecanjima, ali koliko se sjecam prijasnjih povecanja, svi su bili tu negdje, par mjeseci razlike.
|
Nes ti konkurenciju u Rvata ... ako ih nitko nije satro u ovih 5 godine, niti nece.
A sto se tice nas van Zagreba, di je tcom big boss bez konkurencije, metronetu cu uvijek dati prednost. Tesko mi je povjerovati da ce tcom ikad biti jeftiniji. 180kn za flat voice i flat net na 4mbps meni djeluje pristupacno kod metronet-a. Pa tcom bi ti tu lupio 100 kn raznoraznih pretplata na budale, pa bi naplatio proizvod, a tek onda racunao impulse. Evo tocnije malo flat im je 160kn + 74kn pretplata za fixni + impulsi. Racun ti uvijek visi li-la 350-500kn. Ovdje bar nema iznenadjenja, a i daleko je to povoljnije od tcom-a.
Zg je druga prica, imate u ponudi 5-6 operatera. Samo mi nije jasno zasto je jos uvijek vecina na tcomu?! Ono fakat mi nije jasno. Zato i imamo net medju najskupljima u Europi. Treba dati alternativi sansu.