Tema: Metronet
View Single Post
Staro 14.03.2010., 21:09   #493
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor mujica¸ Pregled postova
A gle, onak neko moje razmisljanje, ne isplati se samo zbog toga produljivat ugovor, niej 4Mbita nekaj uber super posebno, a oni ce morat dic brzinu ako nista drugo zbog konkurencije.
pricekas mjesec-dva, a ovak valjda isprobavaju koliko korisnika mogu navuc na ugovor. ne pratim bas kak drugi stoje sa brzinama i povecanjima, ali koliko se sjecam prijasnjih povecanja, svi su bili tu negdje, par mjeseci razlike.
Nes ti konkurenciju u Rvata ... ako ih nitko nije satro u ovih 5 godine, niti nece.

A sto se tice nas van Zagreba, di je tcom big boss bez konkurencije, metronetu cu uvijek dati prednost. Tesko mi je povjerovati da ce tcom ikad biti jeftiniji. 180kn za flat voice i flat net na 4mbps meni djeluje pristupacno kod metronet-a. Pa tcom bi ti tu lupio 100 kn raznoraznih pretplata na budale, pa bi naplatio proizvod, a tek onda racunao impulse. Evo tocnije malo flat im je 160kn + 74kn pretplata za fixni + impulsi. Racun ti uvijek visi li-la 350-500kn. Ovdje bar nema iznenadjenja, a i daleko je to povoljnije od tcom-a.
Zg je druga prica, imate u ponudi 5-6 operatera. Samo mi nije jasno zasto je jos uvijek vecina na tcomu?! Ono fakat mi nije jasno. Zato i imamo net medju najskupljima u Europi. Treba dati alternativi sansu.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote