View Single Post
Staro 14.03.2010., 19:25   #8
Vindovsikspe
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
@nino - Imao sam usb i miš i tipkovnicu, ali sam ih zamjenio sa starim rezervnim ps2 mišem i tipkovnicom. Inače se baš zaledi, jer onih 5 kvadratića dolje desno stanu, a lampice na usb tipkovnici i mišu se ugase kao da je nestalo struje u njima. S ps2 se ne gase lampice, ali svejedno zašteka (zaledi se opet tako da kursor miša stoji na ekranu zaleđen neovisno o tome što ja vrtim mišem na sve strane). Medij (cd) je od frenda koji je prije par dana baš bio kupio komp i instalirao si te windowse dok sam ja bio kod njega i ni najmanjih problema nije bilo...

@coconut - s hardom je sve ok, nikad nije za njega niš prijavljivalo, a ako isključim sata kontroler u biosu, tek onda ne reagira jer je sata hard. + bio sam na starom kompu instalirao windowse na taj hard i to bez problema, samo kad taj hard vratim u novi komp Windows se ne diže =>=> probao sam ga dignuti i u Safe-modu jer onda vidim sve one redove teksta gdje piše koje drivere boota i tu mi dođe to agp.sys (jer stari komp ima agp8x grafičku) i onda se sruši jer ja imam pciex16x grafu

@weaponx - Rami su Apacer DDR3 1066Mhz (jer mi matična izgleda ne podržava brže bez clockanja) sa latencijama 7-7-7-20 i imam samo jedan modul od 1GB-a. Nisam vidio ništa što bi me uputilo na to da je greška u Ramu, pa sumnjam, makar nisam više za ništa siguran

@gnjepar - XP na tu mrcinu zbog toga da mi leti, jer noviji Windowsi mi izgledaju dosta harverski zahtjevniji, a i imat ću još jedno vrijeme 1GB rama zbog para (student, ne), pa sam mislio da bi 2x1GB u dual-chanellu na XP bio ionako ok (jer 2x2GB ionako sam pročitao da ne može do kraja iskoristiti zbog nekog praga od 3,2GB-a). Uostalom, probao sam i Windows 7 i isto se ne želi instalirati (zašteka dok piše Starting Windows i onaj znak windowsa prestane treperiti)...

Hvala svima, ali ako imate još neku ideju svakako je dobrodošla...
Vindovsikspe je offline   Reply With Quote