Nitko ne dela sarmu ko bakica . Toliko je masna da žlica stoji uspravno ----
kaj se zalis, ak je zeljeko dost kiselo i slano se nebu ni osjetila mascoba...dok te ne stisne na klonju...
neznam jel se cijenjena ekipa sjeca ..prije za kolinja....vjutro obavezno sunkica,klobasa susena, budola od pokojnog puajceka za gablec + kuhana zgana.....
kad bi puajcek kihnul, bil sfurban i ohladen, rasecen i obesen na remu, babe bi brzo jetrica friska z zgancima spekle.....
pokle kad bi se meso rastranciralo, krmici na naglo ili u loncu z kiselim zeljem.
navecer kad bi se fila zgotovila za pecenice i krvavice,probna tava je obavezno bila konfiscirana od .. jelte, ono znate....
a kad bi se cvarci zcvrli, onak vruuci.. melem na ranu vu zelucu....
jes da me drugi dan obavezno trga vu glavi(mozga nemam pa me nema tam kaj trgati)i bole ruke i noge..al kad nasnjofam komad friiske pecenke vu rolu, mam prizdravim.....
i tak, grozi se tast s 3 dvestokilasa,a ja ga prcnem da ak treba da dopelam par Zderonja na pripomoc?......
veli on meni mrtaf hladan: je.. da, a kaj bume onda pacali i susili kad bute se pozrli prvi dan?
jebate, nis znal da si je familija z Paskeom!!!!!
sreca moja kaj me Squaw kontrolera, mam bi zginulo pol puajceka, kad se raspistoljim z apetitom.....