View Single Post
Staro 14.03.2010., 17:40   #1855
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Visitor Q Pregled postova

Tako sam ja fino u beti pokusao malo forsirati medica i assault, i nash'o se sa 4 nooba protiv 5orice mudrijasha koji svi fino uzeli medice + jednog engija, i ocito savrsheno syncani ubijaju u pojam.. roknem dvojcu, treci mene, pa ozivi ove krepotine.. i tako u nedogled.. ovi moji samo bauljaju k'o muhe bez glave, i umiru masovno, tako da se prakticki nismo uspjeli spustit s onog jeb* brda Umr'o sam jedno 20 puta u 10ak min. i ajd' sad ti uzivaj u igri.. a ovi likuju; noobz, pwned, lolz, roflz itd. i taman' da cu quitat server od muke, al' rek'o.. e nejdem prije nego im napravim raskuhane spghette od zivaca Uzeo Recon, i na brdo.. sljedecih 10 min. sam s tog' brda nakupio 25 killova + unistio tenk koji su tako ponosno munili nekom mom' dibidusu.. bez da sam jednom pogin'o trojca iz ocaja pokusali uzet' isto snajpove, pa su i oni fasovali, i kad sam ja poceo podjebavat; u gayz should go back to medical school.. su quitali svi odjednom

i sad nek' mi ne'ko kaze da snajp u odredzenim okolnostima nema svoju funkciju, da ga treba zabranit, ili sto god..

word

Nego, baš sam malo igrao sa M24, falilo mi oko 2k bodova da otključam onaj GOL Magnum snajp... i nasmogujem tih 2k bodova, uzmem GOL i ostanem PAF!

Koja snajperčina, ima veći domet od M24, tako da su kompenzacije ciljanja iznad i utjecaja gravitacije manje

I tako igram Defendera na onoj mapi sa puno otoka, sto attackeri dolaze sa onim Jet-Skievima i sličnim, samo sam ih skidao

Do tada još nijednom nisam uspio skinuti pilota helića sa snajpom, a sad sa GOL-om skinuo 2 pilota u 4 minute
Bum i helić pade u vodu k'o kamen, sa dvojicom na minigunovima

Nego, imam već neko vrijeme otključan onaj neki advanced spotting sight, ili šta već;

čemu bi to trebalo služiti, pošto ne radi nikakvu razliku u igri, bar ne na HC-u

Sad još imam za otključati M416, treba oko 5000 bodova.
To ću sutra, tunajt radim nočnu