Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Ma moš mislit
Snajpovi na HCu ubijaju iz prve kao što bi i trebali, ali pokretne mete se u večini slučajeva promašuju, pogotovo na večim udaljenostima
Kak se ljudi ne žale da ste vi obični sprejeri i tuberi nemojte se ni vi žaliti na kempere, smješni ispadate.
Pustite ljude da igraju kak hoće.
|
Tako sam ja fino u beti pokusao malo forsirati medica i assault, i nash'o se sa 4 nooba protiv 5orice mudrijasha koji svi fino uzeli medice + jednog engija, i ocito savrsheno syncani ubijaju u pojam.. roknem dvojcu, treci mene, pa ozivi ove krepotine.. i tako u nedogled.. ovi moji samo bauljaju k'o muhe bez glave, i umiru masovno, tako da se prakticki nismo uspjeli spustit s onog jeb* brda

Umr'o sam jedno 20 puta u 10ak min.

i ajd' sad ti uzivaj u igri.. a ovi likuju; noobz, pwned, lolz, roflz itd. i taman' da cu quitat server od muke, al' rek'o.. e nejdem prije nego im napravim raskuhane spghette od zivaca

Uzeo Recon, i na brdo.. sljedecih 10 min. sam s tog' brda nakupio 25 killova + unistio tenk koji su tako ponosno munili nekom mom' dibidusu.. bez da sam jednom pogin'o

trojca iz ocaja pokusali uzet' isto snajpove, pa su i oni fasovali, i kad sam ja poceo podjebavat; u gayz should go back to
medical school.. su quitali svi odjednom
i sad nek' mi ne'ko kaze da snajp u odredzenim okolnostima nema svoju funkciju, da ga treba zabranit, ili sto god..