Citiraj:
Autor creativo91
Jedino pitanje, u igri mi ne radi "issue order/communicate/spot
tj. tipka Q, koliko se sjecam u dvojci to je dosta bitna tipka jer time oznacavas neprijateljske jedinice (tenkove, pjesadiju...)
Da li se to treba otkljucati tj. zaraditi neki rank ili bi po defaultu to trebalo raditi?
|
Meni Q radi (bfbc2 limited), ali nisam primjetio da dobijem dodatne bodove kad nekog spotam.
Btw., i mene nervira razlika među oružjima, ide znatno na štetu početnicima tj. osim što su profići iskusniji imaju i dosta bolja oružja što početniku uništava volju za igrom (kad ga samo ubijaju). Imho moguće je da se dvoje međusobno poubijaju, npr. spazim protivnika na par metara i krenem rešetat prema njemu (on level xx) tj. "sprejam" ali ga i pogađam, on naravno skuži i spreja prema meni ali s dosta jačim oružjem. Rezultat - oboje stradali. S snajperom bi zaista trebalo bit svj. čudo da oboje kliknu iste stotinke, ali.. teoretski je moguće..
I imam pitanje za komp. koje je djelomičan off-topic ali..

Kako dugo nisam ništa igrao uzeo q8200 oc na 2.8 te ati 4830. Igra je na medium (isključene one dvije postavke po preporuci). cod4, pes10 itd rade ok na full na rez 1920x1080, ali ovaj bf ponekad zastane (vrlo rijetko ali jest, kad su eksplozije, koljacina tj kad je najbitnije) što me extra nervira pa se razmišljam prebacit na 4870 što bi me koštalo cca. 100eur (racunam 4830 prodat za parsto kn i kupit ili changeat za 4870 uz doplatu). Da li je to isplativo, oce li razlika u igri bit enormna, da se ne zezam i dajem 800kn da bi mogao ukljucit neku opciju koja je u igri nebitna ili slabo prepoznatljiva.