View Single Post
Staro 13.03.2010., 12:23   #2980
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
@gx25 : ja sam sebi uzeo selle bassano viper i iako je tvrd na opip ko daska svejedno nije baš toliko loš za voziti...ali sve ovisi kako ti imaš namjeru voziti...ko bakica (kratki-široki sicevi) ili stalno pedalirati (dugi-uski sicevi) i sad onda širinu i dužinu komponiraš po potrebi...i niko ti umjesto tebe nemože reći uzmi taj ili uzmi taj nego jednostavno moraš do dućana jer ono što je nekom mekano tebi može biti tvrdo i obrnuto

eh da i dvoumio sam se između vipera io aventisa i ipak sam uzeo viper (keindl sport) jer je*ački izgleda (nakon što sam railove pofarbao u crno naravno)

ako it jew viper izvan konkurencije uzmi definitivno extend ergo sjedalo...imam slično extendovo i ugodnije u životu nisam vozio...naravno što se materijala i ostaloga tiče nije mi se ni pohabalo ni raspalo zasad...tako da definitivno od ponuđenih uzmi si ergo

@domi1 : evo ti isti savjet koji sam i ja dobio...nekupuj kacigu po izgledu i smeće/nesmeće nego ju kupuj da ti paše na glavi...uglavnom zar ti je stvarno važno kako kaciga izgleda kad ionako prilikom možebitnog pada njena funkcija je da se razbije i time ti glavu zaštiti...vjeruj mi više će ti biti važno dok ti je na glavi da ti paše oblikom/ergonomijom nego da ti lijepo izgleda

btw ja imam michelin mx race pro

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 13.03.2010. u 13:05.
Red Dwarf je offline   Reply With Quote