Domy.. to se isto moze napraviti, ali to je sasvim nesto drugo od ovoga u prijasnjem postu. Tu bi se bas morao poigrati sa QOS i klasifikacijom. Trenutno nemam toliko vremena da se poigram s takvim postavkama da samo port 80 ima ogranicenje. Kad probam, javnem se ovdje, trebalo bi biti uskoro, ali nemoj me osudjivat ako ne bude, posto u zadnje vrijeme neznam gdje mi je glava a gdje guzica

.
Ja to trenutno zavrsavam po kratkom postupku (primjer burazov comp). Ogranicim njegovu LAN ip adresu na 20kb/s uploada. Bilo koji port ili bilo koju aplikaciju da koristi pojedinacno ili vise aplikacija u isto vrijeme, njega sljeduje 20kb/s uploada na net kroz wan port i to je to. Ova ogranicenja ne vrijede kad saobracaj fura kroz LAN sa compa na comp. U LANu pici 100 megabita.
Edit: zaboravi napisat za wireless
Sto se wirelessa tice tu su stvari otprilike iste u poredjenju sa DD-WRTom, jer svi ovi custom firmveri koriste iste drjavere koji se mogu naci na Broadcomovom sajtu. Isto kao i kod ddwrta i ovdje mozes navrnut snagu do 251mw. Victekov firmware postoji u 2 verzije. 1.verzija:standardni wireless driveri 2. ND-verzija ( ND=new driver). Ovi ND driveri ispravljaju neke greske koje su primjecene kod klijenata sa nekim modelima wireless kartica sa intelovim chipsetima. Ja sam instalirao ovaj standardni firmware, mada na ovaj moj GL(corerev=9) mogu i ovi ND. Wireless skroz slabo koristim
Koje od opcija za wireless koristis na dd-wrtu da ti mogu potvrditi da li su dostupne u ovom Victekovom modu?