Citiraj:
Autor Wolverine
Evo danas sam napokon oteglio monitor u sobu. Malo sam ga obrisao no moram ga prvo dobro oribat  Spojio ga na komp da vidim u kakovm je stanju i evo par fotki. Konvergencija je OK, nije tako loše, no treba poraditi na fokusu. Dakle vjerojatno bi ga trebao otvorit i podesit fokus.
|
Zbog slicne kontrolne "štange" na slici se doima kao da je neki 17" monitor u pitanju, mada dobro znam da nije mali
Ali ta štanga prvo asocira na FW900 pa je iluzija donekle razumljiva. Eto vidis, tesko je znati koji je pravi razlog deponiranja nekog uredjaja. Reklo bi se po ovome, da nije individualac vec firma. Jer individualac nece istovarati dok monitor dusu ne izdahne. Sigurno ne u HR
Ostavi ga barem dva dana da radi bez gasenja, da vidis krije li neko dodatno iznenadjenje. Ali nadam se da je dobar. Na kraju imas krasan dodatak na stolu i molim bez folirancije : nije mi potreban!
Citiraj:
Autor FatBoy
Nisam krivo tj. lose citao, al ok... samo znam da je netko reko da je to subjektivno misljenje svega toga..
|
Zao mi je ako si me krivo shvatio. Nije mi bila zelja pucanje iz visina ili mudrovanje. Samo sam ti nabrojao modele. Pogled je doista uvijek subjektivan ali isto tako i kad jako puno ljudi donese zajednicki sud da je nesto na vrhu, onda to nije tesko popisati i izmjeriti rangiranjem