Citiraj:
Autor fre@k
evo ovdje (malo nize) tip je napisao da je pricao 6h "-.-" s level 1 i 2 M$ Software engineers...probaj napraviti tako nije nista teško, a vrijedi pokušat (Ali ti ja preporucam da prvo updejtaš sve update-ove, jer vjerujem da je to vec unutar update-a rijeseno  )
Link
EDIT: ajd molim nekoga (nije bitno uopce tko ce mi potvrditi) nek otvori/stisne desni klik na my computer >> manage >> stoarage >> disk managment >> (dali itko vidi onih 100mb kroz instalaciju sto su prikazani kao system restore) kod mene toga nema, pa me zanima jer sam ja mozda nekim cudom to obrisao?
|
Da, nasao sam rijesenje samo cekam da sugavi Easus nesto napravi...a to ce potrajati jos cca 1 h minimalno!

Imam tih 100 mb, ali je kod mene zauzeto oko cca 70-ak mb.
Znam da me jos kada sam instalirao Win7 nesto pitalo o tome koliko se sjecam.
Cekaj, ti nemas tih 100 mb i radi ti uredno backup!?
Ako je tako, onda cu bolje napraviti "format c" i bok....jer je ionako nova instalacija Win7 gore...
I da......imam bas svaki update instaliran, osim onoga za jezik sto mi ne treba.
No cak sam citao da kada tih 100 mb prosiris na 500 mb da opet zna biti problema..tako da ne znam sta da radim sada!? Da se hebem sa time ili da jednostavno napravim "format c", obrisem tih jadnih 100 mb i imam backup kao svi normalni ljudi.