View Single Post
Staro 12.03.2010., 14:24   #74
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Gdje god se vrti lova, prevaranata će biti, i to je činjenica.
Drugo, nitko ne može misliti umjesto vas, bio to administrator ili neki drugi. Trgovao sam 5-6 puta na tržnici, i naravno da mi ljudi nisu s početka vjerovali, i to je ok. S druge strane, i ja sam oprezan s nekom koji ima malo postova.
Mislim da bi trebali uvesti nešto slično poput onog sistema na e-bayu, feedback. Poslije svake trgovine na thredu koji svaki trgovac ima morate ostaviti feedback, to ostali vide, i znaju sve o trgovcu. Dakle, svaki trgovac jedan thred.
Također predlažem da se izbrišu s tržnice svi koji imaju manje od 5 uspješnih trgovina, potvrđenih od ostalih članova. Novi članovi bi se regali na peporuku nekoliko starih. I tu bi se dobilo na povjerenju, jer ako 3 člana mi preporučuju nekoga, bio bih vrlo mirniji kod trgovine.

ovo i nije baš pametno jer po tome onda i ja spadam u tu kategoriju zbog toga što me recimo zadnje 3-4 prodaje kupci nisu nahvalili u dobrim trgovcima a od 2003 nisam skupio niti 10tak prodaja na forumu!!
a niti sam ikoga prevario ,a pogotovo me ne dira dar me netko hvali ili ne!znam da ono što prodajem ,prodajem pošteno ,niti je ukradeno niti neispravno!moja savijest čista!
i zašto bi ja sada izgubio mogučnost prodaje/kupnje/razmjene?

pozivnice way to go