Citiraj:
Autor Jackson
Znam da je Corsair bolji od OCZ-a, ali ne vidim smisla u takvom upgreadeu... Daj to još malo istestiraj. Istestiraj to napajanje nekako. I Cors i Seasonic su stvarno best buy napajanje, ali kad potrošiš 1000kn na njega, velika je šansa da dobiješ nešto što potpuno jednako funkcionira, samo što ti fale novci u džepu. Ako ideš na SLI, onda razmišljaj o novom napajanju...
|
A ne znam kako ga istestirat. Jedino da odnesem negdje u servis (links mi je najbliži) i tražim da ga oni istestiraju, za to će me opalit po džepu naravno i čekat ću 3-4 dana najverojatnije. Ne vidim kako bi ga mogao doma istestirat. A garancija istekla, inače bih ga odmah odnio, kad i grafu.
Nisu mi se još javili iz HG spota, ali ako oni jave da je grafa dobra, što drugo može biti?
Ne znam niti jedan drugi razlog iz kojeg bi se cijeli kompjuter ugasio kad pokrenem igrice (i počne cuclat više struje ofc). Ili neispravna grafa ili napajanje.
Probao sam kao što rekoh sa GTX260 od cure i sve šljaka OK, dakle ili je moja grafička u qrcu ili ipak je napajanje (jer njena troši manje struje pa ne dođe do tog praga gdje napajanje crkne kao s mojom GTX280).
I opet nisam niš' pametniji