12.03.2010., 13:39
|
|
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu.
|
Citiraj:
Autor Prki
A da li tvoja grafička podržava dx10.Nisam siguran da 4670 gura dx10 no možda giješim.Meni na 4850 radi savršeno na najjačim postavkama
|
4670 je DirectX 10 grafa, kao i sve ATIjevke iz 4XXX serije.
Citiraj:
Autor Jerry Drake
Eto ga, što idem dalje igra mi je sve bolja.
Jedino što me živcira je previše side questova koje moraš obaviti kako bi dobio dovoljno love ili mogućnsoti za glavne stvari.
Jučer sam pokupio Heart of Oasis, nahodao sam se u krug jedno pol sata, dok nisam skužio kaj trebam napraviti 
|
nema džabe ni u stare babe

prodaj Gauss rifle ili Exoskeleton nadrukani pa ćeš vidit zarade
Citiraj:
Autor papčić
vjeruj mi, dobra je stvar to sto imas dosta side questova inace bi zavrsio igru u 5-6 sati. Evo ja sam ju zavrsio prekjucer ali sam ostao u zoni da vidim dali se jos sto ima za obaviti. Imam 300 000RU i valjda full upgrade svake puske u igri + gro artefakata.
Sad idem po Pripyatu obici sve zgrade da potamanim svu gamad i probat nac zaostale Monolithe jer su mi odjednom svi iz Freedoma zeleni (iako nista nisam radio) pa da ne cuce sami bezveze.
|
koliko god ubijao mutante, Monotlihovce, Zombije, nikada ih nećeš sve istrijebiti. znaš kako znam? u Zoni sam već 9 mjeseci
Citiraj:
Autor Jerry Drake
Kad smo kod toga imam još jedno pitanje
Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu.
|
Citiraj:
Autor MixLix
zbog rušenja na win7 64 obrisao sam igricu bez da sam je posteno igrao... dosta mi se svidjela opisana atmosfera... al po meni ovo je najnestabilnija igra koju sam igrao jos od gtaIV
|
razlog broj 1 - nestabilan overclocking
razlog broj 2 - loš DVD image kupljen preko neta
razlog broj 3 - verzija igre v1.6.00
razlog broj 4 - driveri od grafe (možda)
probaj eliminirati jedan po jedan razlog, možda ti se neće krešati više. isto tako se i meni brejkala i rušila. ali nakon što sam se počastio orginalom, nema više sranja
Citiraj:
Autor Jerry Drake
Mislim da ti nije problem u igri, već negdje drugdje. Meni original radi bez greške, nisam nikakve update skidao ni niš, ali nisam baš neki ozbiljniji bug primjetio u igri.
|
eto, još jedan dokaz kako na netu ima za kupiti loših kopija