A dali bi se moglo izvesti nešto tipa invite samo za tržnicu?
Mislim da bi to bilo najmanje posla za odraditi.
Dakle, sve ostaje po starome, i novi članovi imaju sva prava kao i do sada, sa izuzetkom stavljanja oglasa na tržnicu, jer za njega je potrebno dobiti invite od nekoga od starijih članova, ili od administratora/moderatora foruma, koji će onda odlučiti dali je taj član zadovoljio nekakve kriterije da mu se odobri pristup tržnici.
Naravno, da bismo izbjegli preprodaju invite-ova, slijede stroge kazne i davatelju invite-a i onome koji je zahebo stvar, ukoliko dođe do kakve prevare nakon koje onaj koji zahebe ne želi mirnim načinom izgladiti stvar.
Ja se prvi ako treba odričem prava na postanje u tržnici dok ne zaslužim invite, jer ionako mi tržnica nije prioritet, uglavnom sam kupovao komponente, tako da što se mene tiče mogu živjeti bez toga.
Uz sve to, ostavljamo forum procjene otvorenim, pa ako netko želi kupit komponentu od nekog člana koji je stavio nešto na procjenu ali nema ovlasti za oglašavanje u prodaji, slobodno neka izvoli, ali onda nema pravo na žalbu ukoliko ga prodavač zezne, te se automatski time smanjuje posao moderatorima u podforumu Loši trgovci.
Naravno, nekakvim znakom u profilima korisnika treba naznačit dali korisnik ima pravo na prodaju u forumu prodaja ili ne.