View Single Post
Staro 12.03.2010., 09:46   #406
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005

Što je s onom anomalijom na vlaku koji stoji kod tunela u blizini vent complexa? Skočio sam s mosta na vlak da uđem u nju ali niš se ne događa. Nema neku svrhu ili nekaj radim krivo?

Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu.
-->
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
vjeruj mi, dobra je stvar to sto imas dosta side questova inace bi zavrsio igru u 5-6 sati. Evo ja sam ju zavrsio prekjucer ali sam ostao u zoni da vidim dali se jos sto ima za obaviti. Imam 300 000RU i valjda full upgrade svake puske u igri + gro artefakata.
Pa otkud ti tolko love? Ja morma ić ubijat i uzimat artefakte da si mogu platiti prijevoz do postaje

Istina, tek sam na početku, još istražujem crash siteove, neki od njih su mi još i zaključćani, valjda dok ne prođem još neke questove.

Ma znam da je dobro i da je ovako više sadržaja, no mislim da je malo konfuzno napravljena podjela questova. Tipa ono, moraš priočat sa svima i onda si uzmeš brdo misija za obavit, napuni ti se pda njima i ne znaš više otkud bi počeo

Kad smo kod toga imam još jedno pitanje

Što je s onom anomalijom na vlaku koji stoji kod tunela u blizini vent complexa? Skočio sam s mosta na vlak da uđem u nju ali niš se ne događa. Nema neku svrhu ili nekaj radim krivo?

Inače mi je atmosfera u igri genijalno napravljena, doslovce kao da možeš namirisat i opipat tjeskobu i napetost u zoni. Nisam to još ni u jednoj igri doživio na takava način kao u STALKER serijalu.