Najbolje rješenje bi bilo kada bi se stvar uredila na način da PCE može stajati iza svake trgovine i kupca/prodavača i na određen način štiti interese obje strane. Za tako nešto je potrebno vremena, resursa i novaca. Fali nam svega, a i da imamo dovoljno - ne bi išlo na uređenje tržnice, jer imamo i drugih problema. To je realnost.
U takvoj situaciji tržnica PCE foruma može funkcionirati na način kako i funkcionira - dođeš, ostaviš oglas, kupiš ili prodaš uz uključen mozak. Kao i u plavom oglasniku - ne šalješ lovu ili stvari unaprijed nikome koga ne znaš, raspitaš se prije svake trgovine o liku itd.
I milijun puta sam napisao - u svakoj situaciji kada neko nekoga prevari ili nešto slično reagirajte, javite meni ili moderatorima da banamo lika. Ono što vi ne znate je činjenica da imamo skoro 5000 korisnika koji su u banu, a velika većina od toga su dupli profili likova koji su pokušali i radili sranja uglavnom na tržnici. Mislim da je rekorder negdje s nekakvih 15 korisničkih profila, ne znam više na pamet.