Evo vam samo mali primjer kak stvari brzo eskaliraju kad ljudi misle da je neko plaćen za moderiranje/administriranje, a nije ni svjestan da je prva stvar koju administrator veli moderatorima - da se sve ovo zasniva na dobroj volji i slobodnom vremenu pojedinca. Kamoli da se stvarno dobe neki novci. Ovom biseru je samo obrisan post u kojem nije rekel ništ pametno, već je vodil monolog na jednoj od tema na
Konfiguracijama.
Rezultat obrisang posta vidite i sami, a sad zamislite kakva sranja bi bila da se dobiva određeni postotak od trgovine.
Citiraj:
Autor Ajgour
Toliko si glup i ograničen da ne možeš vidjeti kako se ja ne prijetim. Nemam se što tebi prijetiti. Samo iznosim činjenice.
Moj post je obrisan, ništa zato. Meni je samo bilo čudno zašto, jer čovjek je pitao kako uštedjeti, a ja sam to i napisao. I da, u ponovljenom postu sam napisao da je blesavo to brisanje. To nije osobna uvreda već komentar na radnju.
No, fala bogu da ovakvi balavci kao ti imaju jednu slabu točku. Ipak ti radiš za nekoga. A taj netko je firma. Očekuj dopis na tvoje ponašanje. Jer meni je svejedno jesam li na ovom forumu, a tebi nije. Već sam ti rekao, sretno.
|
Nije pristojno od mene da postam sadržaj svojeg PM-a i vrlo vjerojatno budem sanckioniran za to, ali na ovaj način budete bolje shvatili kakvih sve ima i kak gadna može postati situacija - čim su u pitanju novci.
Ja još uvijek čekam da ovaj pošalje dopis s kojim se prijetil, pa da dobim otkaz.
Citiraj:
Autor domis
molim te reci mi da si to izmislil, jednostavno nemogu vjerovati da ima takvih "genija" 
|
Da sam bar.

To je samo jedan od PM-ova koje sam taj dan dobil od izvjesnog, a takvih primjera imam u
inboxu kolko vas volja.