Citiraj:
Autor luks 88
mrežica je "napuhnuta" van pa bi trebo ili distancere od pol cm. ili ju rezat, a rezat neću jel hoću da kučište ostane tvornički.
ova 2 kraja desno koja se ne vide sam stegnuo vezicama i ful je ok, ne mrda nigdje, al me svrbi to kaj nije na mjestu  , picajzla...
mislim da bude išao na prodaju ako dobim ok ponudu za njega ili će ostat ovak nakošen, znači to mu ne smeta ništa ? imam osječaj ko da je veća buka kad je koso ?   i da nema smisla kad prelazi mrežice ?
|
što se distancera tiče od neke stare auto-gume unutrašnje ili nečeg sličnog napraviš i usput titakav materijal smanjuje prijenos vibracija na kučište
Teško da će biti na mjestu jer 140 ne može pasati na 120 rupu

barem kad je o ventovima riječ
Što se tiče buke mislim da je najvjerojatnije proizvodi strujanje zraka kroz mrežicu na kučištu....probaj vent držati u ruci dalje od kompa pa ga postavi na mjesto ugradnje i probaj poslušati da li je do toga ili ga probajdržati u ruci i mijenjati kut da vidiš da li to povećava buku ... dobra stara metoda pokusa
Shrouder bi bio tunel dug par centimetara koji sa jedne strane ima rupe za montažu na 120mm a sa druge strane za montažu 140mm ventova ... dosta ga je lako izvesti u solo izvedbi sa nekim tankim limićem i škarama ...
U suprotnom ukoliko ne želiš pribjegavati nekakvim grunf modovima sretno s prodajom