Citiraj:
Autor lujito
Zanima me informacija o ovom WLAN routeru šta je u ponudi kod optime za 109 kuna uz ugovor od 2 godine.
Da li taj router ima mogućnost i žičnog spajanja uz bežično? Da li se proces ubrza ako idem u Optima centar i tamo potpišem za bežićni router. Koliko se inače čeka, znam da im je rok 30 dana?
|
mislim da imaju različite modele, ja sam nedavno dobil Dlink DSL-2640R, može se spojit na oba dva načina i vjerujem da su takvi i ostali...
svakak ti je brže da odeš u Optima centar nego da im šalješ zahtjev prek neta, pa oni tebi ugovor koji moraš potpisat pa im slat natrag...
ne znam dal si već na Optimi pa samo hoćeš uzet router ili nisi njihov korisnik/prelaziš sa drugog providera.. ja sam dao zahtjev za tel+net u Optima centru i stigao mi je router za nekih 5 tjedana... Ovih 30 dana ti ništa ne znače, mislim da je rok 45 ili 60 ali ako oni otkupljuju liniju od T-coma onda to traje dosta... ja sam na svu sreću na lokaciji di je optima izgradila svoju mrežu pa nisu trebali čekati da t-com odobri preseljenje/otkup linije...