View Single Post
Staro 11.03.2010., 11:31   #5108
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Sinoć sam ponovno pogledao Predator 2. Savršen film. 10/10

SPOILERI DOLJE (iako sumnjam da ga stariji forumaši nisu gledali).

U sceni pri kraju filma kad protagonist naiđe na Predatorov zid sa trofejima među svim lubanjama nisam mogao ne primjetiti Alienovu. Ima li neko objašnjenje za ovo, mislio sam da su se Alien i Predator spojili u 21. st. Evo i slika ako netko ne vjeruje.
Privitak 10632
Zbog ovoga sam ti odgovorio da se bore već neko vrijeme... Nebitno

Citiraj:
Autor weaponx Pregled postova
Ajde molim te pogledaj moje postove malo bolje. Nisam rekao da se oni bore od 2004. već da je prvi film u kojem su zajedno snimljen 2004. Pogledao sam sve Alien, Predator i AVP filmove. Predator 2 koji je gotovo klasik ti je loš a AVP koji slove za "trash" filmove su ti ok. Ja sam nebih rekao da su trash ali nedostatak umjetničke vrijednosti i ispranost se doista osjete.
To što je nekome drugome Predator gotovo klasik me uopće nehebe, nepatim od trendova! I još uvijek stojim iza napisanog da mi je AVP ok film za pogledat i da mi je bolji od Predatora 2. P2 mi nikako nije legao, pogotovo jel mi cijeli film izgleda kao da je sniman 10 godina prije P1 (po tehnici snimanja, ne radnji)!

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Meni prvi AvP nije toliko loš. Čak mi je skoro bolji od Aliena 4. Ali AvP 2, bože sačuvaj, to je teška tragedija..
Potpis
Pupo je offline   Reply With Quote