View Single Post
Staro 11.03.2010., 01:18   #108
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor darQ Pregled postova
300 i 500 !!!!
fookin hell
ja sam mislio da će isparit ak budeš radio s tim temp.
....
ili da će se, u najboljem slučaju, pretvorit u žvaku...
ups, sada sam pogledao, na kutiji pistolja pise da je drugi stupanj 550 °C . nego, zasto 550 °C? prvo sam ja picio sa 300 °C, i nakon treceg reda memorija mi je palo na pamet da probam sa tinol zicom, sa ovih 300 °C. odmotao nekih 20tak cm sa namotaja, i priblizio pistolj na par centimetara, i palio tinol kojih pol minute na 300 °C. znas sto se dogodilo? -nista. zica se zagrijala, ali niti dovoljno da se sama od sebe svine prema dolje.
e onda sam probao sa drugim stupnjem, i nakon dve-tri sekunde se tinol vec savija prema dolje, vec ga temperatura topi. posto onih 300 °C nije bilo sigurno, odmah sam lijepo picuo sa 550, i nisam pozalio .

btw, ja nisam na jednom mjestu koncentrirano palio, neko lijevo-desno cijelo vrijeme mrdao pistoljem. i apsolutno niti jedan najmanji dim nije izasao niti sa cipova, niti sa pcb-a. niti je sto zagorilo, niti je sto spaljeno, nigdje niti znaka poprilicnoj temperaturi.

jedina losa vijest je sto se graficka najnajvjerovatnije vraca svom vlasniku. odmah cisto pitanjce, koliko vrijedi ovaj posao? osposobljavanje graficke, ciscenje svega (ispuhivanje, podmazivanje ventilatora, promjena sve paste)? mislim, koliko bi Vi naplatili?

Burko je offline   Reply With Quote