View Single Post
Staro 10.03.2010., 22:35   #1
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Photoshop (layeri)

imam "problem" iz ciste dosade cackam po photoshopu, jer sam napravio sve poslove koje sam "morao" odraditi, no da ja neduljim dalje, a slika govori vise od rijeci- radi se o 2 layera (ako racunam i background onda ih ima 3, no on je najmanja stavka ovdje):

ovo je slika kak bi donekle trebalo izgledati (no nije jos gotovo)

ovdje sam zamjenio pozicije layerima

E sad mene zanima kao sto se vidi na ovoj drugoj slici, kako je noga iza LCD-a, dali postoji neki drugi nacin osim da zaokruzim nogu, osim s nekim od laso tool-eva ili u quick mask modu (jer tako sam napravio prvu sliku), znaci neka jednostavna opcija, da ona dodje naprijed i da se ljepo uklopi. palo mi je na pamet da zaokruzim tocno uz nogu i obrisem taj dio televizora, no posto sam koristio father nehvata ga dobro a i to mi bas neigra ulogu jer to "nikad" neispadne savrseno, pa sam razmisljao dali je uopce moguce zaokruziti pojedine dijelove na vec napravljenom layeru i samo na dijelu slike smanjiti opacity??

primam sve prijedloge, ovo je iz ciste sprdnje radjeno jer nemam pametnijeg posla-cudim se da se nisam nikad susreo s ovak necim, e sad za nekog je lagano a za nekog tesko

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote