View Single Post
Staro 09.03.2010., 11:53   #398
Jerry Drake
Premium

Datum registracije: Sep 2005

treba strelica za pećinu? naravno da je nemaš jer ti vrlo vjerojatno nije ta misija označena kao prioritet u PDA-u. ne znam napamet točno koji je to Stingray, ali samo kad se teleportiraš, ravno piči ispred sebe u pećinu. pusti kompas u klinac

Ma označio sam u PDA misiju kao prioritet baš zbog toga da mi se ne brka to sa side questovima da me ne bi navodilo na krivi put. Zato mi je bilo čudno. Niš, bum otišo u pećinu

Citiraj:
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka???
E moj brko što ga ti kompliciraš

Nije mi se dalo pisat pune nazive pa sam ih imenovao redom izlaženja
Shadow of Chernobyl, Clear Sky (mada je ovo prequal pa je on tehnički gledano po radnji broj jedan) i Call of Pripyat. Clear Sky mi baš nije sjeo.

Jel ih možda bilo više od tri pa sam nešto propustio? -->
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
pa jel ti fakat

treba strelica za pećinu? naravno da je nemaš jer ti vrlo vjerojatno nije ta misija označena kao prioritet u PDA-u. ne znam napamet točno koji je to Stingray, ali samo kad se teleportiraš, ravno piči ispred sebe u pećinu. pusti kompas u klinac

Ma označio sam u PDA misiju kao prioritet baš zbog toga da mi se ne brka to sa side questovima da me ne bi navodilo na krivi put. Zato mi je bilo čudno. Niš, bum otišo u pećinu

Citiraj:
šta je jedinica, a šta dvojka, a šta trojka???
E moj brko što ga ti kompliciraš

Nije mi se dalo pisat pune nazive pa sam ih imenovao redom izlaženja
Shadow of Chernobyl, Clear Sky (mada je ovo prequal pa je on tehnički gledano po radnji broj jedan) i Call of Pripyat. Clear Sky mi baš nije sjeo.

Jel ih možda bilo više od tri pa sam nešto propustio?